Бързи кредити

Бързи кредити

Бързите кредити са предпочитани от много хора. Причината за това е, че при спешна нужда от пари човек може бързо и лесно да получи малка сума, без да се налага да чака, като този заем ще трябва да се върне в кратък период от време.

Получаването на такъв кредит е много лесно. То става само срещу лична карта – не се налага да се попълват документи за месторабота или да се доказват доходи, няма нужда и от поръчители. За такъв кредит може да се кандидатства по интернет или в офис на кредитната компания. За по-голямо удобство на потребителите е възможно дори получаването да стане по интернет. По този начин клиентът пести ценно за него време.

Основният минус на бързия кредит е това, че лихвата е по-висока в сравнение с банковите кредитите. Тя обаче може да стане непоносима в случаите, когато се натрупат няколко неизплатени вноски. Освен това на пазара за бързи кредити има и съмнителни кредитори, ето защо човек винаги трябва да се обръща към лицензирани кредитни компании, когато има неотложна нужда от паричен заем.

Преди подписване на договор за бърз кредит, е необходимо клиентът добре да се запознае с условията – оскъпяване, санкции при неспазване на договора и т.н.

кредит от БНП ПарибаЧаст от финансовите продукти на БНП Париба са JetCredit – бърз потребителски кредит за покупка на стоки на изплащане;

бързи кредити от профи кредитПРОФИ КРЕДИТ България предоставя заеми на физически лица – български граждани с постоянни доходи. Оперира също в Чехия, Словакия и Полша.

Бърз кредит от Ти Би Ай Бързи и онлайн кредити от Ти Би Ай Кредит от 1998г., и предлага за първи път в България покупки на изплащане в търговската мрежа

Изи КредитИзи Кредит е бърза и лесна система даваща онлайн заеми за кратък период от време с предварително уговорени условия.

пари назаем от кредисимоЗа бързия кредит от Кредисимо се кандидатства с онлайн форма. Одобрението е до 7 мин, а парите пристигат на банковата сметка или на касите на FastPay или EasyPay.


фератум кредитиБез поръчители и чакане Фератум дават пари на заем с одобрение до 5 минути. Максималната сума е 1000 лв за 12 месеца.


пари от вивусТрябват ти пари до заплата? Вивус предлага бърз кредит до 750 лв за срок от 30 дни. Като първият кредит е с 0% лихва.


пари на заем NAZAEM e кредитен посредник за краткосрочни (от 5 дни до 24 месеца) онлайн кредити при суми от 50 до 2000 лв.


креди булКредиБул предлага бърз кредит от 1000 до 3000 лв. без да имате нужда от поръчител и обезпечение. След одобрение получавате парите си до 24 часа по банкова сметка


персонални финансиПФБ Кредит е подходящ за бърз заем от 100 до 5000 лв., само трябва да имате валидна лична карта. Без такси за обслужване. Сумата се изплаща между 12, 17, 25 и 32 седмици.


макс кредитЗа своите потребители, Макс Кредит има офиси из цялата страна, където консултантите им биха направили безплатна консултация на всеки.


м моней М мъни е място от където може да вземете бърз кредит от 100 до 1500 лв, кандидатурата се одобрява до 15 мин, а парите се получават кеш или по банка.


вива кредитВива Кредит разполага с 50 собствени обекта на територията на цялата страна с възможност за кредит от 100 лв. до 200 000 лв.

Прикачени файлове

Related Post

thumbnail
hover

Потребителски кредити

   

  • Публикувано от bgstart